Februári kezdő tanfolyamok

Februári kezdő tanfolyamok

Megújult kezdő kurzusaink februárban is folytatódnak! A 4 hetes kurzuson az első 3 héten elsajátíthatod a crossfit alapjait és magabiztos tudást szerezhetsz. Az utolsó héten a 3 alkalmat felhasználhatod egy szabadon választott cross edzésre, egy súlyemelés és egy gimnasztika órára. Ez így összesen 12 alkalom edzés lehetőség.


Választható időpontok és tanfolyamok: REGGELI KEZDŐ TANFOLYAM HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEK – 7:10 NAP KÖZBENI KEZDŐ TANFOLYAM HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEK – 12:00 ESTI KEZDŐ TANFOLYAM HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEK – 19:20 Kezdés: 2020. február 3. (hétfő) Vége: 2020. február 28. (péntek)

A kurzusra szóló bérlet 20.000 Ft, mely csak ezekre az órákra és időtartamra szól, más alkalomra nem vihető át Becsatlakozni az első héten lehetséges! (az adott kurzus harmadik edzéséig) Mire kell számítanod, ha csatlakozol? Kezdő kurzusunkon megtanítjuk a crossfit alapgyakorlatait, így ha végigcsinálod a kurzust, akkor magabiztos alaptudást szerzel és bármelyik edzésünkhöz csatlakozhatsz majd! Amire szükséged lesz: ? Sportruha ? Jó minőségű sportcipő ? Törölköző

Ne maradj le az újdonságokról!