Asiama Evelyn

Asiama Evelyn

A Toto Sport közösségének tagjai (3. rész) CrossTraining óráinkon kitartásotokkal, elszántságotokkal nemcsak magatokért és az egészségetekért tesztek, nemcsak izmot építetek, hanem közösséget is! A Toto Sport közösségét! Ezért időről időre bemutatjuk, kik is a Totos közösség tagjai. Ti bizonyítjátok, hogy munka, család és a mindennapi feladatok mellett is lehet edzeni és egészségesen élni. 

Mióta jársz a Toto Sportba edzeni, miért minket választottál?

Szülés után alig egy évvel, 2018. novemberében kezdtem járni. Korábban is jártam más helyekre CrossTraining jellegű edzésekre, de a Toto Sport felszereltsége, és az edzők szakmai hozzáértése, valamint az a közösség, ami itt fogadott, gyorsan meggyőzött, hogy itt ragadjak.

Mi az, amit szeretsz a Crossfitben/CrossTrainingben?

A változatosságot, hogy nincs két egyforma edzés. Volt tornászként távol állt tőlem a súlyemelés, de nagyon jól rávezettek az edzőink a helyes technika elsajátítására. Imádom a gimnasztikai gyakorlatokat, mellette a keringésfokozó „kardió” blokkokat, és az erőelemeket egyaránt. Minden motoros képességet fejleszt, és ez nagyon motiváló. Imádom, hogy az edzés végi WOD mindig egy verseny. Magaddal, a társaiddal, az idővel és az ismétlésszámokkal.


Milyen sportágakat próbáltál ki a Crossfit előtt?

6 évesen kezdtem ritmikus gimnasztikával, majd Fit-Kidre váltottam az erőelemek és akrobatika miatt. Egy könyöktörés következtében az akkor még nagyon fiatal sportágat, a gumiasztalt kezdtem el kamaszként. Ebben háromszoros magyar bajnok lettem, de a tanulmányaim miatt be kellett fejeznem a versenyzést. A tornasportok mellett atletizáltam, táncoltam is. Edzőnek tanultam, így a rekreációs fitneszt űztem sokáig, de valami nagyon hiányzott még. Egy kollégám mutatta akkor a CrossFitet, amit azonnal megszerettem. Ez 10 éve történt.

Mivel foglalkozol a civil életben? Heti hányszor és mikor jársz CrossTrainingre?

Van egy kétéves kisfiam, emellett dietetikus vagyok. Továbbá játszom színházban és zenekarban énekelek. Heti 6-7x edzem, ebből 3 alkalom zajlik a TotoSportban.


Ne maradj le az újdonságokról!